14 mai 2009

Care o are mai mare mana sus!

Stiu. E penibil. Asist zi de zi la discutii din ce in ce mai tampite. La modul cel mai serios. Ok, am auzit odata, de doua, de trei, de sapte ori. GATA nene. Fiecare fata se lauda si ea .."vaai fata, da ti`am zis ca i`am vazuto si avea vreo 15 cm?"...
Dragi domnisoare,[virgula]
...pe langa faptul ca aveti doar 2 neuroni legati printr`o sinapsa,[daca nu stiti ce`i aia dati si voi google. Sau cum spunea cineva...DA cu bata`n lupa :) ] [ e ok nu va incarcati mintea cu asemenea cuvinte...] bai! sa va zic o chestie.. probabil sunteti intr`atat de disperate sa puneti si voi mana pe ea.. numai daca o vedeti fugiti la prietene sa va dati mari sa le informati cum ca ati vazut`o si o are MARE.. e chiar huge[uriasa]. Sau in alte cazuri voi spuneti "am vazuto si avea 18 cm." ...e na?!?! i`auzi ai reusit sa o masori doar uitandu`te la ea. Deja m`ai dat pe spate. Sunt de`a dreptul socata.
Mamica pe care o pomenesti toata ziua buna ziua ca ti`a luat nu stiu ce hainute si telefon de ultima generatie, nu te`a invatat ca nu`i frumos sa minti?Sau ma intreb daca i`ai destainuit faptul ca o poti masura doar cand te uiti la ea?

Ayway.. hai ca v`am lasat. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu